Amenajare Locuinta Brasov - Reamenajari & Renovari Locuinte

Amenajare Locuinta Brasov
Servicii de demolare, debarasare și decopertare

Majoritatea proiectelor de renovare și amenajare iau naștere pentru că avem nevoie de mai mult spațiu pentru toți membrii familiei sau aspectul actual al locuinței nu se mai potrivește cu nevoile noastre. La început, mulți dintre noi ne gândim să renovăm doar o încăpere, însă proiectul se poate răspândi foarte ușor în alte părți ale casei, devenind în cele din urmă o remodelare a întregii locuințe.

Echipa Meșterul Tău poate interveni în proiectele dumneavoastră de renovare a locuinței cu servicii profesionale de amenajare, care includ demolare, decopertare, debarasare, reconstrucție și retușuri finale. Casele mai vechi, cu camere mai mici și închise sunt transformate în spații mari, deschise și luminoase. La rândul lor, dulapurile, electrocasnicele și corpurile de iluminat sunt actualizate pentru a se potrivi cu un design estetic personalizat.

Amenajare Locuinta Brasov – Reamenajari & Renovari Locuinte. Un proiect de amenajare sau renovare a întregii case poate fi o aventură copleșitoare și de amploare. Există numeroase decizii de luat și foarte multe aspecte de luat în considerare. Cu toate acestea, echipa Meșterul Tău dorește să vă reamintească că orice proiect de renovare reprezintă o investiție. Îmbunătățirile pe care doriți să le faceți nu vor spori doar funcționalitatea casei, ci îi vor spori și valoarea.

Procedura de demolare

Înainte de a aduce locuinței dumneavoastră noile îmbunătățiri dorite, trebuie eliminat ceea ce este vechi. Procesul de demolare diferă de la un proiect la altul și de la o casă la alta. În unele cazuri, demolarea ar putea include totul, de la îndepărtarea covorului și a tapetului și până la dărâmarea pereților sau efectuarea unei găuri imense în acoperiș.

Amenajare Locuinta Brasov - Reamenajari & Renovari Locuinte

Unele proiecte de demolare pot fi realizate într-o zi sau două, în timp ce altele pot dura mult mai mult. Este recomandat să aveți un plan în vigoare, asta însemnând să vă mutați în altă parte a casei sau să vă mutați temporar în alt loc până când echipa Meșterul Tău va finaliza proiectul de amenajare.

Procedura de decopertare și reconstrucție

Amenajare Locuinta Brasov - Reamenajari & Renovari Locuinte

În cazul în care locuiți într-o casă veche care prezintă numeroase probleme și riscuri structurale, decopertarea este următoarea procedură pe care o recomandăm, asta implicând îndepărtarea pardoselii și chiar a pereților, mai ales dacă doriți un nou concept de amenajare a casei, cum ar fi un plan deschis.

Amenajare Locuinta Brasov – După demolare și decopertare, echipa Meșterul Tău va începe reconstrucția. Dacă pereții vor fi repoziționați sau alți pereți vor fi adăugați, acesta este pasul în care cadrul din lemn este reasamblat împreună cu ferestrele și ușile. La rândul său, acoperișul va fi închis. Procesul de reconstrucție se va desfășura conform planului stabilit în prealabil.

Debarasare și retușuri finale

Înainte de a începe debarasarea, echipa Meșterul Tău se va ocupa de toate retușurile finale. Vom finaliza vopsirea pereților, aplicarea tapetului și eventualele tratamente pentru pardoseală solicitate. Ne vom ocupa și de acele note personale, cum ar fi instalarea galeriilor și a corpurilor de iluminat, a rafturilor și a feroneriei.

Amenajare Locuinta Brasov - Reamenajari & Renovari Locuinte

Acesta este pasul în care un designer de interioare vă poate ajuta să vă transformați stilul personal în realitate.

Nu în ultimul rând, serviciile noastre de amenajare locuință includ și debarasarea pieselor vechi de mobilier, a mochetelor, a celorlalte obiecte vechi de care nu mai aveți nevoie, precum și debarasarea molozului și a deșeurilor rezultate în urma procesului de amenajare.

Call Now Button