Când este necesară reconfigurarea instalațiilor sanitare, electrice și termice?

Reconfigurare Instalatii Sanitare Brasov – Proiectele de amenajare, reamenajare și renovare presupun adesea reconfigurarea instalațiilor sanitare, electrice și termice. Procedura de reconfigurare are loc atunci când se ajunge în etapa de reconstrucție. Odată ce scheletul noilor încăperi a fost finalizat, utilitățile pot fi repoziționate pentru a se potrivi cu structura actuală a spațiului.

Reconfigurare Instalatii Sanitare Brasov, Reconfigurare Instalatii Electrice & Termice
Reconfigurare Instalatii Sanitare Brasov, Reconfigurare Instalatii Electrice & Termice

În funcție de proiectul pe care îl desfășurați, prin reconfigurarea instalațiilor sanitare, electrice și termice puteți reconecta întreaga locuință, mai ales dacă locuiți într-o casă mai veche.

Ce instalații se execută prima dată?

Pentru majoritatea proiectelor de construcție sau de renovare, este ideal ca obiectele sanitare să fie instalate după executarea lucrărilor de electricitate. În timpul executării brute a instalațiilor sanitare, toate țevile de alimentare cu apă și conductele de scurgere sunt trecut prin găurile din știfturile casei și prin structura de cadru. Deși instalatorii și electricienii pot lucra în același loc simultan, este adesea mai sigur și mai ușor ca toate componentele electrice și cablajul să fie instalate înainte țevilor și obiectelor sanitare mai mari.

Reconfigurare instalații sanitare

Dacă renovație o baie și / sau o bucătărie, atunci trebuie luate în considerare utilitățile de gaz și apă. Deoarece conductele de apă nu sunt ușor de reconfigurat, echipa Meșterul Tău vă recomandă să planificați proiectul dumneavoastră de renovare în jurul conductelor existente. Puteți totuși să vă actualizați conductele de alimentare cu apă cu țevi noi de cupru, care nu numai că sunt mai rezistente, dar permit apei să curgă mai silențios.

Reconfigurare instalații electrice și termice

Dacă veți instala noi echipamente de uz casnic sau dacă folosiți numeroase dispozitive electronice, vă recomandăm o actualizare a panoului electric. Pentru acele proiecte de renovare care implică montarea unor echipamente pe bază de gaz, este necesar să instalați țevi noi, dar poate fi necesară și instalarea unui contor mai mare. Conductele pentru unitățile de încălzire centrală vor fi, de asemenea, mutate sau extinse pentru a se potrivi cu noul spațiu.
Reconfigurare Instalatii Sanitare Brasov, Reconfigurare Instalatii Electrice & Termice

Servicii profesionale de reconfigurare a instalațiilor

Proiectele de construcții, amenajare sau renovare pot fi stresante, copleșitoare și consumatoare de timp. Atunci când lucrați cu echipa Meșterul Tău alcătuită din instalatori și electricieni cu experiență, puteți avea încredere că instalațiile sanitare, electrice și termice ale locuinței dumneavoastră vor fi reconfigurate corespunzător. Iată ce beneficii veți obține în urma colabărării cu echipa Meșterul Tău:

 • Tehnicieni profesioniști, cu pregătire continuă
 • Viziune unică și abordare practică a proiectelor de renovare
 • Punctualitate
 • Comunicare clară
 • Colaborare strânsă cu celelalte părți implicate în proiect
 • Deținem toate echipamentele necesare
 • Oferim consiliere gratuită
 • Prețuri competitive
 • Manoperă de calitate superioară
 • Servicii personalizare de reconfigurare a instalațiilor
 • Intervenții în regim de urgență
 • Garanție pe termen lung pentru lucrările executate
Call Now Button