Montaje Gresie Brasov - Montaje Faianta & Parchet

Servicii de montaj gresie și faianță

Echipa Meșterul Tău oferă servicii profesionale și prompte de reparare sau montaj gresie și faianță, inclusiv curățarea sau întărirea chitului. Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor în baie, în bucătărie, la exteriorul casei, în subsol sau în spălătorie, echipa noastră va ajunge la fața locului cu toate instrumentele și echipamentele necesare pentru efectuarea unei manopere de calitate. Dacă pardoseala din baie sau gresia din duș nu mai arată plăcut, vă rugăm să ne contactați pentru a vă reda frumusețea și funcționalitatea băii. Suntem specializați în instalarea, repararea și actualizarea tuturor tipurilor de gresie și faianță pentru baie, inclusiv din ceramică, din porțelan, din piatră, mozaic sau sticlă.

Montaje Gresie Brasov – Montaje Faianta & Parchet – Oferim aceleași servicii calitative și pentru bucătărie. Există un motiv pentru care gresia este o opțiune de pardoseală atât de populară în bucătărie. Spre deosebire de lemn și de covoare, gresia este rezistentă la apă și ușor de curățat. Echipa noastră deține toate instrumentele necesare și expertiza pentru a instala gresie în întreaga bucătărie sau în orice altă parte a casei.

Montaj și reparații parchet laminat

Serviciile noastre de montaj și reparații parchet laminat reprezintă soluția completă pentru proiectul dumneavoastră de renovare a locuinței. Suntem specializați în montaj și repararea majorității tipurilor de pardoseli, inclusiv parchet laminat, parchet din lemn de esență tare, plăci ceramice și multe altele. Deținem experiența și echipamentele necesare pentru prestarea de servicii calitative de montaj și reparații parchet laminat.

Montaje Gresie Brasov - Montaje Faianta & Parchet
Montaje Gresie Brasov - Montaje Faianta & Parchet

Montaj și reparații parchet din lemn masiv

În ciuda tuturor opțiunilor moderne de parchet laminat disponibile astăzi în majoritatea magazinelor, parchetul din lemn de esență tare are în continuare farmecul său aparte. Contați pe noi dacă doriți să instalați parchet din lemn masiv sau aveți nevoie de servicii de reparare sau înlocuire a plăcilor deteriorate.

Animalele de companie, traficul intens, apa, deplasarea pieselor de mobilier sunt doar câteva motive care conduc la înlocuirea sau repararea parchetului. Când vine vorba de montajul și repararea parchetului din lemn masiv, vă puteți baza pe serviciile noastre.

Call Now Button