Montaj Mocheta Brasov

De ce să optați pentru serviciul profesional de montaj mocheta Brasov?

Montajul unei mochete este o abilitate dezvoltată prin ani de experiență, așa că dacă vă doriți rezultate estetice superioare, cel mai recomandat este să apelați la echipa noastră de experți, care montează mocheta respectând o diagramă de îmbinare. Această diagramă reflectă aspectul general al covorului, ghidează amplasarea corectă a îmbinărilor și tranzițiilor și asistă la pregătirea și tăierea mochetei.

Ascunderea îmbinărilor

În timp ce îmbinările sunt inevitabile, echipa Meșterul Tău excelează la minimizarea și ascunderea tuturor îmbinărilor. Apelăm la anii noștri de experiență și la toate metodele încercate de-a lungul timpului. Ne asigurăm că îmbinările nu se vor afla acolo unde se deschid ușile și nici acolo unde traficul este cel mai intens.

Minimizarea tranzițiilor

Echipa noastră acordă o atenție sporită tranzițiilor. Când două tipuri diferite de pardoseală se întâlnesc, cum ar fi mocheta și parchetul, are loc o tranziție. Instalatorii profesioniști din echipa Meșterul Tău vor încerca să potrivească înălțimile diferitelor tipuri de pardoseală pentru a minimiza tranzițiile.

Cum se pregătește o suprafață pentru montajul mochetei?

Montaj Mocheta Brasov – Piesele de mobilier reprezintă primul pas. Va fi înlăturat tot mobilierul și toate celelalte obiecte din zonele care urmează să fie acoperite cu mochetă. Va fi foarte util să goliți toate dulapurile, comodele și celelalte piese de mobilier pentru o manipulare mai rapidă și mai ușoară. Vă rugăm să luați în considerare ce veți face și cum veți elimina pardoseala actuală. Dacă preferați să îndepărtați pardoseala actuală, este recomandat să faceți asta cu cel puțin o zi înainte de montajul mochetei pentru a permite curățarea și pregătirea podelei. Iată celelalte etape ale montajului mochetei:

  • Îndepărtarea plintelor
  • Pregătirea podelei
  • Demontarea ușilor
  • Curățarea zonei după montajul mochetei
  • Eliminarea resturilor de mochetă
  • Este necesară prezența clientului în ziua montajului mochetei
Montaj Mocheta Brasov

Ce trebuie să faceți după montajul mochetei?

Este recomandat ca înainte de procesul de instalare a mochetei, să parcurgeți toți pașii împreună cu instalatorul-șef din echipa Meșterul Tău. Astfel, îi veți putea adresa toate întrebările și veți primi lămuririle necesare și toate detaliile de care aveți nevoie. De asemenea, este indicat să fiți acasă în ziua instalării mochetei. Astfel, vom avea cu toții siguranța că mocheta este instalată în zonele dorite.

Montaj Mocheta BrasovInstalatorii vor folosi o varietate de instrumente și tehnici de montare a mochetei, ceea ce face ca zona de lucru să fie periculoasă.

Vă rugăm să vă asigurați că animalele de companie și copiii nu se vor afla în apropierea zonei de lucru.

Montaj Mocheta BrasovDacă sunteți sensibil la mirosuri, trebuie să asigurați o bună ventilație. Unele dintre substanțele chimice utilizate la fabricarea mochetelor, precum și adezivii sau benzile de cusătură topite la cald, pot emana un miros specific 48 până la 72 de ore după montaj. Prin urmare, asigurați încăperii o ventilație adecvată.

Montaj Mocheta BrasovDeversarea este un proces natural al unei mochete noi. Aspirați frecvent mocheta în primele zile pentru a îndepărta surplusul de fibre de pe suprafața sa. După montaj, pot fi vizibile mici smocuri sau bucle. Utilizați o foarfecă pentru a tăia cu atenție smocurile sau fibrele la același nivel cu suprafața mochetei.

Call Now Button